Video Viral



Judul:Shohibu Baiti karo Lirike
Durasi:00:06:31
Dilihat:356,838x
Diterbitkan:28 Mei 2014
Sumber:Youtube
Suka Ini ?:

Tembang Shohibu Baiti (lagu kebangsaane Kyai Kanjeng), terjemahanne versi aku dewek salah bener njaluk ngapura ya pemirsa...
Monggo sing arep nonton utawa download...

BAGIKAN KE TEMAN ANDA